Verdieping naar beweging
06 - 290 90 493

Wie ik ben

 

 

FullSizeRender

 

Al lange tijd werk ik met mensen, zowel in de geestelijke gezondheidszorg, de re-integratie en als coach en trainer. Door opleiding en ervaring in de ambulante zorg van de GGZ in combinatie met aanvullende opleidingen kan ik binnen het coachtraject gebruik maken van verschillende stijlen en methodes om in  te zetten.

Mijn ervaring is  dat juist de klik met elkaar en het gewoon mens zijn als coach maken dat een traject in vertrouwen, openheid en inzet doorlopen kan worden. Mijn sterke punt is dat ik een scherp oor en oog heb voor wat er gezegd wordt, ik hoor en zie de ander echt. Van daaruit gaan we onderzoeken wat je vraag is en waar het in de kern om draait. Met heldere communicatie, lichtheid en gevoel voor humor begeleid ik je in het coach-traject. Met warmte en aandacht voor de gevoelige, pijnlijke en nieuwe ontwikkelingen binnen het coachtraject.